Friday, February 10, 2012

What wrong with me


I felt very lonely right now! Aku jahat eh? :'( Oh my bad, shit on me! Arghhhh! kenapa aku susah nak dapat bahagia mcm korang semuaaaaa haaaaaa? Fake smile always with me :') Mungkin ini sumpah #ForeverAlone! Nah amek kau , mmg forever and ever aku dapat! Aku nak minta maaaf kalau aku ade buat salah kat korang k! Mane tahu satu hari nanti aku pergi tgglkan korang, ta sempat nnty! Kadang kadang aku terfikir, kenapa Allah cipta aku kalau hidup aku mcm ni! Ya Allah, terlampau berat dugaan yang Engkau beri ini. tapi aku tahu, Engkau berikan yang terbaik untuk aku. Terima Kasih Ya Allah. Aku cuma fed up dgn life mcm ni :( Aku mohon maaf padaMu Ya Allah.

Kawan? mereka yang terbaik untuk aku, Ya Allah terima kasih kerana Engkau kurniakan aku kawan kawan yang baik :) Alhamdulillah. Tetapi kadang kadang kemana mereka pergi pabila aku perlukan mereka :( 



*Dugaan hidup tidak akan pernah berhenti*

No comments:

Post a Comment