Saturday, June 18, 2011

Mesti korang bosan asyek dengar masalah aku :')


My life getting worst, lepas sorang sorang nak sakitkan hati aku! Aku tahu semua org ta lari dari buat kesilapan, tapi ape kesilapan aku smpi nak hukum aku mcm ni? Aku takot aku dh ta kuat :'( Aku masih boleh bersabar, aku kena senyum depan kawan kawan aku, aku taknak korang risau pasal aku! Im soorrry friends, aku tak thu mcm mane nak cerita masalah aku kat korang! Terlalu banyak, its al about friendship and familyy.

Kawan? Aku tak thu ape slalah aku kat korang, hmmm ape pun aku nak minta maaf dari hujung rambut smpi hujung kaki kalau aku ade buat silap kat korang! Aku tahu aku pun ade salah nyaa, tapi kalau korang ta hormat aku, mcm mane aku nak hormat korang? Aku bukan plastik bungkusan yang korang senang nak cmpk kat mane mane. Aku minta maaf, aku terpaksa ckp mcm ni! Akuu terlalu terseksaa, yess korang suruh aku sabar! Tapi aku penat dgn semua ni :'(

Family? Bia sesetengah orang saje yang thu okay :'(

*kalau aku berubah, aku minta maaf, aku terpaksa untuk kebaikan korang dan aku! Kalau aku ta berubah, jika aku buat silap, tegur dan bimbing laa aku :'(

No comments:

Post a Comment