Sunday, June 26, 2011

Amirah Filzah and Farah Zulaikha :)

Mesti korang tertanya tanya siapa dorang? hahahah dorang kawan FB aku je, kawan kepada kaka angkat aku jugak Massidayu! Aku tak thu kenapa aku nak post pasal dorang, dorang ni baik kot. 1st aku ingt dorang ni sombong, but bak kata org don't judge a book by its cover :) dorang ni baik orang nya <3 Aku suke bile tngok Amirah Filzah ni bertudungg ^^ super duper gorgeous <3 Act dorang ni model juga , Dorang dua ni mmg kawan sejati yang comel <3 HAHAHHA! Aku rase dorang ni dh mcm kaka aku dah, kalau laahh dorang  ni betol betol kaka aku, untunggggggggggggggggggggggggggggg! HAHAHHA kan kan kan?

This is some gorgeous picture of them ;


Amirah Filzah :)


Farah Zulaikha :)

Cantikk kan dorang?


No comments:

Post a Comment