Monday, April 25, 2011

Kritikal Life -..-

Kenapa laaa weh? hari hari buat aku rase bersalah! Cukup laaa tension aku kat sekolah doe, hmmmmmm kawan? mane korang haaa? aku rase korang mcm nak jauh kan diri dari aku je, aku ade buat salah ke weh? hmmmm, if ade im soorrryyyyyyyyy. Mngkin aku yang selfish, and nak tegur korang semua bagai! Aku lupe tu bukan hak aku. Tapi aku ta boleh kalau korang buat bnde aku ta suke depan aku. Bile situasi ni jadi, aku diam je weh! Jage hati korang punya pasal. Never mind laaaa.

Azwin? hmm maybe aku ade buat salah kat kau dulu, so skrg kau nak aku rase ape yang kau rase right? hmm Im sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry.

 Hang? entah weh, aku mcm dh takde mood nak kelua semua! Dduk rumah hbeskan mase dgn family pun ok jugak weh!

FYI : maybe lepas bulan 6 ni, aku nak try NO FB, NO HANDPHONE, NO HANGOUT, just study. SPM just around the corner, lepas SPM baru enjoyyyyyyyyyyyyy :')

And one more thing, bak kate membe aku 'Aliff, biar orang buat kita, jangan kita buat org :') Segala dugaan kite kne sabar (<3)'

No comments:

Post a Comment