Monday, April 11, 2011

I Miss you :'(

AZWIN GILINK

Biyy, i tahu skrg i bnyk buat salah! i mintak maaf sngt sngt sngt, i tak thu kenapa skrg ni mood i asyek okay, ta okay je :'( im sooo sooorrrryyyy, ade bende i pendam. tapi takpe laa i tak nak cerita, i taknak kongkong u sngt. nnty u ckap i ape pulak kan? hmm, i pun ade salahnyaa! imsooosoorrrryyyy iloveeyouuu imisssyouuuu :(


ALIFF HAFFIZ
Kauu dh betol betol berubah aliff, hmmm kau pun dh happy skrg right? maybe kau dh ta perlukan aku kot, hmm its okayyy :') kalau kau happy aku pun happy, apesal kau skrg jarang betol txt aku? hahah busyy ye, kau ni mmg laaa nak kne dgn aku! HAHHA, nnty kelua lepak dgn aku tau weh, heeee rindu nak dgr kau main gitar smbil nyanyi :') I Miss You pendek,

FYEE ZUREN
ni lagi sorang, tahu laa dh ade pakwe! Haihhh makin mghilang, hahahah rindu kau laaa budak kecik :') lame ta call kau, ta txt kau kan? yelahh kau mane nak txt aku weh! hahaha, its okay :') happy with your life okay, im here for you! Rinduuu kauu time kite dulu dulu, hahah tiap taip malam aku call kau dek <3 HAHHA! I Miss you laah budak kecik :p

No comments:

Post a Comment