Thursday, April 28, 2011

I Dont Know Whyyy -.-

Aku tak thu kenapa dgn aku sekarang ni, hati aku semakin hari semakin disakiti. Akuu mmg bersabar, aku tak thu smpi bile aku boleh SABAR dgn semua tu. Masalah semakin hari semakin bertambah, tapi bile smpi sekolah. Mereka dpt mereda hati aku ni :') Alhamdulillah, Im change? of course not, aku skrg ni tak thu kenapa. Mood senang sngt hilang. Im sorryy kalau aku ade sakitkan hati korang or whatever la. Aku ta bermaksud nak buat mcm tu.


Kawan rapat aku? Alhamdulillah, aku bace blog blog korang. Hidup korang dh getting better right? im happy for you :') Akuuu nak minta maaf kalau aku ade buat salah ye, hmmm and aku bukan taknak cerita masalah aku. Aku nak cerita pun tak thu mcm mane weh :'( lagipun aku taknak susah kan korang. Semua mesti ade masalah masing masing kan? Aku rase smpi sini je. Goodbye.

*Sekarang ni aku jarang online, busyyy tusyen la -.-

No comments:

Post a Comment