Saturday, April 2, 2011

02.04.2011 :')

Seronok laa jugak, tapi ade sikit hati ta tenang. Dpt jmpe Aliff Haffiz sekejap je, :'( die balik awal, nak main futsal katenya, bak kata Fyee Zuren 'die tu ta hbes hbes main bola' :') Mmg pun Aliff Haffiz tuh, haihhhh. Dpt sekejap je weh nampak die, hmm aku nak p tengok wayang dgn Azwin <3 Anne, danial, shirul ! Tengok sucker punch, gempak doe cerita die :)


The best geng <3



I love blondie (Vanessa hudgen)

Blondie, Babydoll, Amber, Rocket, Sweet-pea <3 
Rokca bebehhhhhh!

Ending die ta best sngt, sbb sedih :( Heee, btw cerita ni mmg gempak! Lepas tuh pergi laaa jumpa kaka saya kejap, die ckap "Aliff haffiz dh balik" hmmm, sentap laa jugak, saya pergi cari tmpt nak charge phone, dpt laa kat kan zaman sekejap. Pastu dh call call semua, balik rumah terusss :]


Weh Nurul Azwin, aku sayangg kau <3 Jangan risauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :]

No comments:

Post a Comment