Wednesday, March 23, 2011

Holidayyyyyyyyyyyyy (18-20 march 2011)

Holiday? Yeahhh awesome, Bukit Gambang jeee! HAHHA same mcm sunway lagoon tapi die ade resort semua lahhh. Kami check in dekat Caribbean Hotel Bay Suite :) Boleh diberi 4STAR laah kat hotel ni, I loikeeeeeeeeeeeeeeee <3 Hihi

Gempak kan? HAHAH

Lepas dh letak barang semua kat bilik, ape lagiii! SWIMMINGGG, hikhik. Saya ang adik beradik pergi laa swim dekat hotel ni, takde org. Seronok sikit :) Saya mndi sekejap jeee, busan pulak mndi lama lama ==' 



Lepas dh mandi semua kami berehat di dalam bilik, berhindustan dengan kakak-2 saya and bergambar laahh ape lagi :) Mmg seronok time ni, ceyttt <3 ILOVEYOU SISTER



Malam sikit kami bersiap untuk ke Funfair yang ade kat sne, ta bnyk pun permainan die ==' HAHAH kami main pool dgn kaka-2 and ayah sayaa, pergh 1st time! hihihi, and then malam tuh, kami tgk magic show and drass band :)


Second Day, Bukit Gambang Waterpark here we come :) Yeahhh, seronok weh main dgn gelongsor panjangnyaa, kau ade? HAHAHA! takde kan, hihi mmg seronokk laaa, kami kat sne dari pukul 10 mcm tuh smpi 3 something, lame takk? weee~~




Gempak tol? hahaha third day kitorg ddh nak balik :( tapi best jugak, sebelom balik abg aiman dgn abgn hanz belanja kitorg main Flying Fox, seronokk weh! HAHAH muke aku nmpk cuak, yelahh 1st time main *cover hihi



Lepas tuh pulang laa kami ke Kuala Lumpur <3 HAHAH!

*Ilove my familyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

*act panjang cerita, nak bgthu satu satu mmg tak dpt laah kan, korang bukan bace sngt! cehh HAHHA! kbye







No comments:

Post a Comment