Wednesday, February 9, 2011

My Best Gayboy :)


Aliff Haffiz

Korang kenal budak kecik ni?? hahah, my best gay partner. HAHAHA kitrog mmg dh mcm gay dh, awww awwwww! Die baik weh, tetapi kekadang die ni biul skit. Aku share share problem dgn die, die shre problem die dekat akuuuuu. Yeahhhhh! Terbaikk doe die, 

Rindu wehh nak lepak dgn kau, bile lagi mahu lepakk sama? Die ni susah skit nak hang hang, selalu busy dgn hal familyyyyy. Tapi takpe lain hari ade, heeeee die ni suke ckp pasal mati, dgn angkat keranda! Mmg bangang die ni ==' merepekk merapu je, weh kauu mmg terbaik doe :) Untung aku kenal kauuuu <3

Aku sayanggggggg kau weh, tak lupa jugak *budak budak bangsar & budak budak sentul <3

No comments:

Post a Comment