Wednesday, February 9, 2011

Arwah Farisha Ashikin :']

Ashiki,. i rindu you tahu takk :'] Tapi nak buat mcm mane Allah lagi syg you. I nak minta maaf sngt sngt sebab ta sempat nak buat u happy and bahagia :( I tahu kalau i buat mcm ni u akan terseksa kat sana. Tapi i tak thu mcm mane nak luahkan perasaan rindu ni kat mane :'( Farisha Ashikin, i betul betul rinduu dekat you laaaa :( Dh lame kite ta text kan? hmmmm, tape i still simpan num you and gamba you dlm phone i. Tulahh ubat rindu i u tahuu. Okayy laa tak boleh panjang panjang, hmm Semoga awakk bahagia disisNya <3

Goodbye Farisha Ashikin :']
I really really missing dear

No comments:

Post a Comment