Wednesday, February 2, 2011

02.02.2011 :(




Harini? sepatutnyaa genap sebulan, tapi smlm baru break dgn die :( Mmg salah aku, ta hargai org yang sygg akuu. Tapi akuu tak bolehh laa go on dgn die, aku takk thu kenapa! Kenapaa laa aku jahat sngt wehh mainkan perasaan die :( Adilaa Fatin, I mintakk maaf sngt sngt buat hati u sakit semuaaa tu. I tak bermaksud begituu, u couple dgn i lagi i buat u menderita kan? hmm Soory yeahh :[ hmmmm. Pasal i dh janji nak bagi baju kat u tuu, i akan bagi jugakk. Janji tetap kene tunaikan kannn? hmm, tapi yang u nak buat surprise dekat i tuuu. Kalauu u taknak bagi punn takpe. I dgr u nak bagi surprise pun i dh hargai dh =] Btw thanks for everything yeahh Adilaa Fatin :']

IM SORRYYYYYYY


No comments:

Post a Comment