Thursday, January 13, 2011

kau ni kan, tak hbes hbes =='

Kauu ni kan tak hbes hbes dgn kebaikkan kauu kan? ohhh lupaa kau kan bidadari syurgaaa, AHHA kau yang cetuskan balik semua ni kann? soo ni laah yang kauu dpt! HAHAH, rmi taknak kawan aku yee? aku rase kau patut ckp kat diri kauu sendirii sygg :) HAHAHA kesiann kauuuu!

Mesti kalau kau online jee, tgk blog aku kan? nak tgk aku update pasal kau ke takkk! HAHAHAH now aku dh update, puassss? Amekk semuaaa, hahahah! okayyy aku bukan nak gaduh, mcm budak budak kann? kau kan matured, pandai pikir kann? soooo, Have A Nice Dayyy dearrrrr ex bestie <3

No comments:

Post a Comment