Wednesday, December 15, 2010

Lepakkk lepakk :)

Meet my New friend (Adila Fatin)

First time aku jumpa die, mmg tak lame tggu die ==' berjam-jam lah sial. HAHAH tapi takpee, sayaa penyabar orgnyaa :) hahah , aku ajak lepak Andalus, so mcm biasa laah kan ? Fahamm fahamm laa, hahaha aku text Acap Afiq Epul Pg suruh dorang dtg. Pastu dorang dtglahh :) Lama tak lepak dgn dorang, hahah Rinduuu <3 Adila Fatin balik awall :( tahh pape die tuu, baru letak punggung dh nak balikk. Ayooooo! 

Ade kejadian laah sial mase kat Andaluss, bende panjang tuu boleh tumbang pulakk. Acap laa yang buat kecoh ni, ayoooooo. Potongg betol laah. Tapi takpe, semua buat kesilapan kann? hahah takde yang perfect. Die punya waiter tak kasi Acap hisap daa, kalau Acap hisap kne bayarr RM50. Makan duit laa sial, hahah!

Tapi syokk lepak dgn dorangggg :)

I LOVE YOU MY FRIENDS :)
You are the besttttt <3

No comments:

Post a Comment